Heel eenvoudig en overzichtelijk alles op een rij.

KENNISMAKING:

U kunt telefonisch of persoonlijk vertellen wat er speelt bij uw kind, als het voor u goed voelt plannen we een intake gesprek.

INTAKE:

Tijdens het intakegesprek gaan we uitgebreid in kaart brengen wat de aandachtspunten van uw kind zijn zodat er een duidelijke hulpvraag ontstaat. Daarna kunnen we bepalen naar welke doelen en resultaten we toe gaan werken. Uw kind is tijdens dit gesprek niet aanwezig.

SESSIES:

Elke sessie duurt een uur. Soms (in overleg) anderhalf uur. Ik ga uit van een gemiddelde van 5 tot 10 sessies. Mijn methodes en werkwijze van de sessies zullen op een creatieve, expressieve en ruimtelijke manier worden aangeboden. Ook mindfulness, rollenspel, handpoppen, coachkaarten en weerbaarheidstrainingen kunnen worden ingezet. Tevens behoren een boswandeling en mountainbiken tot de mogelijkheid. Vaak zal ik een “heen en weer” boekje inzetten. Hierin kunnen ouders kijken of er opdrachten en oefeningen zijn die met behulp van het gezin gemaakt kunnen worden. Tussentijds vinden er evaluatie gesprekken plaats, daardoor blijft u op de hoogte van de vooruitgang en krijgt u een indicatie in hoeveel sessies er nodig zijn.

LOCATIE:

In de Creatieve Studio is altijd van alles te beleven, dit is de leuke en gezellige basis. Mocht u, per uitzondering, liever hebben dat ik bij u thuis kom dan is het prettig als er een ruimte is waar ik alleen met uw kind kan werken. Soms kan het ook een uitkomst zijn om een sessie op school te laten plaats vinden.

TRAININGEN:

Bevoegd Rots en Water trainer met Autisme Spectrum Stoornis specialisatie. Deze psycho fysieke training richt zich op het voorkomen en aanpakken van pesten.

Trainer voor: Ik leer Leren, van Tea Adema. De doelen van deze training zijn het opsporen van leerblokkades en leerbelemmeringen. Het leren omgaan met concentratieproblemen, het leren omgaan met faalangsten en hoe motiveer ik mijzelf. Maar ook het leren van een goede organisatie, inzicht krijgen in eigen leermogelijkheden.

TARIEVEN:

Neem contact op om samen een passend plan te maken.

OVERIGE INFORMATIE:

Lid van Beroepsorganisatie Adiona voor Kindercoaches en Kinderyoga docenten. www.adiona.nl

Lid van het Kindercoachgilde Nederland.

PRIVACYVERKLARING

KvK nummer: 63206684.