MAAK JE EIGEN SCHILDERIJ!

Een schilderij maken op een linnen doek met bijvoorbeeld het hele gezin, je vrienden, of met opa en oma. Een prachtig, persoonlijk schilderij bij jou aan de muur is het resultaat. Plezier en gezelligheid beleven om samen te schilderen en te experimenteren met verf. Als je al een idee hebt dan kan je aan de slag, maar wil je eerst en oefenen en het materiaal leren kennen, dat kan ook. Van elke stap wordt een foto gemaakt. Deze foto’s krijg je in de vorm van een kleine collage mee.

Het schilderij is een prachtige herinnering, waar je elke dag met plezier naar kijkt! Leuk om je ouders of vrienden mee te verrassen.

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

SCHILDEREN OF KNUTSELEN EN JE VERHAAL KWIJT KUNNEN

Vanaf woensdag 21 september beginnen de schilder- en knutsellessen weer! In een ontspannen en rustige sfeer kun je met verf maar ook met andere materialen, zoals pastelkrijt, ecoline, inkt, acrylverf en houtskool eigen bedachte experimentjes uitvoeren, materialen combineren en rommel maken. Wil je graag een schilder nadoen, bijvoorbeeld Vincent van Gogh, dat kan ook. Er is ook een dradenbak, een lapjeskast en een lintjesla. Tijdens het schilderen of knutselen is er een luisterend oor: je kan vertellen hoe je dag was of wat je moeilijk of leuk vind en waar je misschien hulp bij nodig hebt.

In een groep van maximaal 6 kinderen (minimaal 3 kinderen) ga je aan de slag voor 8 weken. Het groepje is klein, dan kan ik je goed begeleiden en is er rust. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld hooggevoelig bent of een kleine groep prettig vindt.

Wil je na 8 weken blijven schilderen omdat je het zo leuk vindt of ben je nieuwsgierig geworden naar een andere techniek, bijvoorbeeld aquarelleren, schetsen, weven, breien, haken, werken met hout, takken zoeken in het bos. Dan kan je voor 4 weken verlengen.

In mijn studio is alle materiaal aanwezig. Als het mooi weer is kunnen we schilderen en knutselen in de natuur.

Voor €140,00 inclusief btw, alle materialen, een gefotografeerd ontwikkelingsproces in de vorm van een kleine collage, je eigen kunstwerk en een consumptie. De lessen duren een uur en een kwartier. (vanaf 4 jaar)

 

WORKSHOP

Wil je iets uitdagends ondernemen met je collega’s? Al eens samen geschilderd op 1 doek? Het prachtige resultaat is een tastbare herinnering voor in je werkomgeving. Om bijvoorbeeld in je spreekkamer, kantine of school op te hangen. Heb je zelf een idee, dan kunnen we overleggen hoe we het vorm gaan geven. Workshops vinden plaats in de studio maar ook op locatie. Vanaf €60,00 per persoon inclusief materiaal, koffie en thee.

Cadotip: als je echt niet meer weet wat je je vriend of vriendin, vader of moeder cadeau wilt geven, is een schilderles een idee. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden, dan maak ik een mooie cadeaubon voor je klaar.

 

CREATIVITEIT STIMULEERT LEREN

Nieuwsbericht - De Nieuwsbode Zeist

De scholen zijn weer begonnen! Wat fijn om de dagelijkse routines weer op te pakken. De sporten en de naschoolse activiteiten draaien volop. Onze schema’s raken snel vol.

Het zonder zorgen vakantiegevoel, de boel de boel laten, is al bijna vergeten… We zitten weer in de sneltrein en draaien mee in alles! Geen tijd voor tussenstops. Naast je baan de sport opgepakt, want die ene vakantiekilo moet eraf. Een studie volgen om die promotie te krijgen, vergaderen met de club, de kinderen naar sport brengen, zwemles, verjaardagen, familiefeestje, buurtborrel, met vrienden afspreken, klussen in huis, de tuin opleuken, we plannen wat af! We lijken wel toekomstdenkers. Maar wat gebeurt er nu op dit moment?

 

Veel kijkplezier op mijn site!